afvallen

Afvallen startpagina

Afvallen

Gewicht verliezen is voor veel mensen niet makkelijk, nog moeilijker is het om op je gewicht te blijven als je eenmaal afgevallen bent. Op deze startpagina zoeken we daarom niet alleen dieet links, maar links over gezonde voeding en die√ęten, en tips om op je gewicht te blijven. Bedenk wel goed dat een ideaal gewicht volgens, misschien wel helemaal niet jou gewicht ideale gewicht is. Ieder mens is anders en het is ook zeker niet nodig dat iedereen in maatje 36 past. Wees je zelf en voel je happy, soms is dat met een lager gewicht, maar probeer niet te voldoen aan een ideaal beeld wat je voorgeschoteld krijgt door de media met hun foto modellen.

Gerelateerde startpagina's

meer startpagina's die gaan over eten , niet eten, afvallen , afslanken en bewegen allemaal met het doel om beter in je lijf te zitten.

Stoppen met brood

Stoppen met brood eten is een regelmatig gehoorde kreet als het gaat over afvallen. We kennen ook allemaal de reclame van Jumbo, waarin de acteur roept dat stoppen met brood voor hem niet werkt, en hij een lekkere croissant weg hapt. Met stoppen met brood bedoelen we eigenlijk minder inname van koolhydraten. Koolhydraten zijn voedingsdelen die snel energie geven, en als je die energie niet gelijk verbruikt ook snel op geslagen worden als vet. Dit is dus eigenlijk ook een vorm van een Low Carb Dieet. waar inmiddels ook veel variaties van bestaan.

Advertenties